torstai 3. toukokuuta 2018

Ikävä töihin

Terveisiä sairaslomalta...
Olen ollut saikulla nyt reilun viikon ja ihan tympääntynyt, kun ei saa mitään tehdä... Sairasloma loppuu vasta toukokuun lopussa. Tänään lääkärikin vielä soitti, että uusi leikkaus odottaa, teki mieli huutaa, että EI HELV... OO TOTTA!
Nyt mietityttää, saanko vasikoita tänä kesänä ulos ollenkaan 😖 Aidat vaatii kuitenkin kunnostamista, mutta kun mun ei saa nostaa kiloa enempää, niin milläs siinä aitaa korjaat. Navetastakin on pysyttävä pois 😞 No en kyllä ihan kokonaan ole navetasta pois pysyny... Pakko mun on käydä noita elukoita katsomas edes silloin tällöin.

Lehmien ilmeet oli aika ihanat kun näkivät mut monen päivän tauon jälkeen. Katsoivat silmät ymmyrkäisinä, että MISSÄ sä oot ollu kun ei oo näkyny?? 😍


Ihan selvästi niillä oli ollu ikävä💙
Osa hiehoista pelkäs, hassut. Mulla oli oudot vaatteet ja liikuin hitaasti, niin kai se järkytti niitä. Mutta nämä kaksi ipanaa ei pelänny:

Pököö ja Maisa olis varmaan syönyt mut elävältä jos olis vain saanut 😀

Ei tässä nyt auta itku markkinoilla, se on nyt oltava kuten lääkäri määrää. Toivottavasti ne saa vielä meikäläisenkin kuntoon. 

2 kommenttia:

  1. No voi sentään, et oo maininnukaan että oot niin kipee! Ja vielä uus leikkaus...

    VastaaPoista
  2. En viitsi siitä kertoa tuola toisessa paikassa (you know), kun sielä on sellaisiakin silmiä, joiden en halua siitä lukevan. Inhottavaa olla tässä puun ja kuoren välissä, kun näkee vain tekemättömiä töitä, mutta kun ei saa...

    VastaaPoista