lauantai 13. tammikuuta 2018

Dominoefekti

Torstaina lähti 6 suurinta viimeiselle matkalle.
Myös meidän ihanat herefordit Nökö ja Noppa 😢 Muita olivat Elsa (hol), Niittyleinikki (ay), Ännö (ab) ja Neljän Suora (ay).
Sen jälkeen on siirretty 13 eri eläintä uusiin paikkoihin 😀
Helpoin oli siirtää meidän ainoa sonni, Rodney (Lsk). Laitoin sille riimun karsinan ulkopuolelta ja sitten isäntä vain talutti sen uuteen paikkaan. Rodney ei riehunut, potkinut eikä vääntänyt yhtään. On se sellainen kullanmuru 💖
Pahin siirrettävä oli Himu (li), jota sai varoa, kun sille yritti riimua, koska se yritti mennä katon läpi. En ole koskaan nähnyt yhdenkään hiehon hyppäävän niin korkealle. Se meni nurkkaan ja hyppi siellä seinää vasten. Siinä on vaarana, että se kaatuu selälleen ja siitä ihmisen päälle...
Katto on onneksi korkealla, jotta ei saanut päätään lyötyä.
Sitä ihmettelin, kun olin luullut Altain (ay) olevan helppo nakki siirtää, mutta ei, se väänsi ja käänsi ja teki asiasta ihan hitokseen hankalaa.
Sen karsinakaveri Armory (li) oli taas ihan taskuun laitettava, vaikka se on aina ollut arempi... Ei ole hiehoa karvoihin katsominen.
Muut siirretyt on Ässä (ba), Osmium (ay), Odessa (ay), Ohitus (ay), Opal (ay), Ohari (ba), Oprah (ay), Otava (hol) ja Optimaalinen (ay).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti