keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Trailerilla uuteen kotiin

Meille tuli viime perjantaina naapurista ne uudet vasikat. Kolmea eri kokoa.
Yhden sai laittaa suoraan parteen. Sen nimi on Nössö ja aika nimensä veroiselta vaikuttaa. Ei oo mikään pirullinen potkuri eikä se penaalin terävin kynä, mutta ihan mukava plikka.
Nössö on ayrshire.
Nössö
Sitten on teinityttö Osmium. Todella arka, mutta todella kaunis ayrshire.
Osmium
Sitten on 2 juottoikäistä Otava ja Optimaalinen. Otava on todella suloinen holstein ja Optimaalinen on ayrshire. Otava haluaisi olla ihmisen kaveri, mutta kun Optimaalinen on hirvittävän arka, niin Otavakaan ei juuri uskalla tulla tekemään tuttavuutta. Laumasielu kun on. Tänään olis tarkoitus tehdä muutoksia karsinajärjestykseen, niin katsotaan josko Otavakin uskaltaisi viimein rohkaistua.

Edessä Optimaalinen, takana Otava

Otava <3
Sitten on vielä pienin, vasta kolmeviikkoinen, kaunis kuin karkki, Omar. Tämä höpönassu on oikea navetan piristys 💗
Syliin tunkemassa aina kun vähänkin pysähtyy karsinan viereen, eikä pelkää yhtään. HARMI, että on syksy ja talvi edessä. Tämän olisi pitänyt päästä pellolle kirmaamaan kilpaa pääskysten kanssa. Sillä on jalat kuin arabivarsalla ja niillä pääsisi lujaa 😄 Naapuri laittoi kesällä ummessa olevia lehmiään laitumelle ja siinä joukossa oli yksi joka kiinnitti mun ja isännän huomion. Erikoisen värinen ja aivan selvästi nuppaa mukana. No se olikin ay:n ja Lsk:n risteytys. Tämä Omar on sen tytär 😉 Aivan kuin enteet olisi käyneet edellä. Kuva ei näytä omarin todellista väriä, se on hieman tummempi ja harmaampi.
Omar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti