tiistai 25. syyskuuta 2018

Synttäreitä

Tein eilen uusia laminoituja nimikylttejä hiehoille ja huomasin siinä samalla, että McGarmiwa, Onneton ja Matami Huiski täyttää tänään vuoden. OMG täytti vuoden eilen. Tytöt sai hieman extra-apetta "lahjaksi". Kukaan ei niistä välitä suuremmin omenoista, niin niillä niitä on turha lahjoa.
Pandalla on synttärit perjantaina.

Nyt on ensimmäinen hallayö takana ja se taas muistuttaa inhottavalla tavalla lähestyvästä talvesta, pimeydestä, jäätyneistä näpeistä, liukkaista / kuraisista keleistä, laidunkauden lopusta ja muusta vastenmielisestä. Mutta näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Täällä tais olla halla jo edellisyönä, niin kuuraisilta näytti jotku paikat, mutta tänäaamuna pistin jo auton lämmitykseen... aivan oli lasit jäässä.

    Ehkä omenoihinkin pitäs opetella? Ainaki tuolla navetassa, mihin mie niitä taannoin vein, jotku ihmetteli, toiset pelkäs ja vain muutama söi innolla.

    VastaaPoista
  2. Oho. Ei täälä oo vielä jäätä ollut missään. Juuri noin meilläkin menee kun tarjoaa omenaa. Kaksi on ihan himona, siis ne tulee suorastaan hulluiksi haistaessaan omenan, sitten on viisi jotka syö niitä ihan kuin muutakin ruokaa ja loput jättää syömättä. Lehmistäkin vain toinen syö, mutta sille ei kelpaa kuin valkea kuulas omasta puusta.

    VastaaPoista