maanantai 28. elokuuta 2017

Uutta yritystä

Tietokone ei ole ollut yhteistyöhaluinen ja siksi on taas päivitykset jäänyt tekemättä 😕 Mutta nyt kone toimii, niin täytyy äkkiä kirjoittaa.

Tänä aamuna oli kuuraa, kun isäntä meni töihin. Itselläni oli vapaa aamu ja kävin vain nopsaan pissattamassa koiraa ja olihan sielä vieläkin aika rapsakka keli. Olisi saanut tämä kylmyys odotella vielä ainakin kuukauden.
Miten lie meidän kurkkujen ja tomaattien käyneen pienessä kasvihuoneessa 😖 Tällä viikolla pitäisi tulla "lämpöaalto" ja ti-ke välisen yön lämpötilan ennustettiin olevan +16. Saa nähdä...

Viime perjantaina tilattiin Impille siementäjä. Mulla oli listalla kolme sonnivaihtoehtoa, joista siementäjä sanoi, että on vain yhtä saatavilla, joka oli kolmas listalla. Ykköstä ei vielä saanut (miksi se sitten oli listalla??) ja kakkos vaihtoehto oli loppu.
No kuitenkin kun siementäjä tuli takaisin autolta, hän sanoi, että kakkosvaihtista olikin vielä ollut ja näin Impi sai Ojaniityn Maunoa 👍

Impi
Faban sivuilta löytyi kuvat sonneista, jotka toivottavasti ovat tiineyttäneet nämä meidän lehmät.

Ojaniityn Mauno S 15513 B
Botils Matinee
Ihan komeita poikia ovat 😊 Erityisesti pidän Maunon ulkonäöstä, koska se muistuttaa paljon Purjoa, sonnia, joka on näiden meidän lehmien sukulainen monen sukupolven takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti